Op tijd op uw
bestemming
Op tijd op uw
bestemming

Alle soorten vervoer in Nootdorp

Een onbezorgd dagje weg met vrienden of familie? Stap in de luxe touringcar van Taxi Bakker, specialist in groepsvervoer. U wordt veilig opgehaald en naar uw bestemming gebracht. Van een beurs tot een festival, niets is Taxi Bakker te gek. Bent u gehandicapt of zit u in een rolstoel? Het taxibedrijf doet er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

groepsvervoer - Taxi Bakker Nootdorp

Groepsvervoer

Wilt u een dagje naar een beurs of heeft u een bedrijfsuitje? Om vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Taxi Bakker brengt en haalt u in luxe tourcar zodat uw dagje uit perfect verloopt. Een grote of kleine groep: het kan allemaal. U hoeft alleen te ontspannen en te genieten. Bel 015 - 310 10 10.

rolstoelvervoer - Taxi Bakker Nootdorp

Rolstoelvervoer

Zit u in een rolstoel? Taxi Bakker biedt uitkomst met speciale bussen. U bent in goede handen en komt op tijd op uw bestemming. Ook kan het taxibedrijf het dagelijks vervoer naar school voor gehandicapte kinderen verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en stuur een mail naar taxibakker@kpnmail.nl

Chauffeur huren - Taxi Bakker Nootdorp

Chauffeur huren

Liever met uw eigen auto naar uw bestemming worden gebracht? Dat is mogelijk. U kunt bij Taxi Bakker een chauffeur inhuren die u in uw eigen auto veilig brengt en ophaalt. U kunt dus gerust een borreltje drinken. Chauffeur bestellen? Vul het contactformulier in.

Bestel een taxi
015 - 310 10 10