Altijd op tijd op uw bestemming met Taxi Bakker uit Nootdorp

Bestel uw taxi!

Gaat u een dagje weg met vrienden of familie? Wilt u niet na hoeven te denken over uw vervoer? Stap in de luxe touringcar van Taxi Bakker, dé specialist in groepsvervoer. U wordt op de afgesproken tijd opgehaald en veilig naar uw bestemming gebracht. Van een beurs tot een festival, niets is Taxi Bakker te gek. Bent u gehandicapt of zit u in een rolstoel? Ook dan zit u bij Taxi Bakker goed, we doen er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Groepsvervoer bus

Groepsvervoer

Wilt u een dagje weg met uw familie en/of vrienden of hebt u een bedrijfsuitje? Om vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Reis met onze luxe touringcar en laat uw dagje uit perfect verlopen. Een grote of kleine

groep: alles kan. U hoeft alleen te ontspannen en te genieten. Bel 015 - 310 10 10.

Vervoer invaliden

Rolstoelvervoer

Zit u in een rolstoel? Taxi Bakker biedt uitkomst met een speciale rolstoelbus. U bent bij ons in goede handen en komt altijd op tijd op uw bestemming. Wij verzorgen ook het dagelijks vervoer naar en van school voor gehandicapte kinderen. Vraag naar de mogelijkheden of stuur een mail naar taxibakker@kpnmail.nl.

Neem contact op voor meer info
Chauffeur bestellen

Chauffeur bestellen

Wilt u liever met uw eigen auto naar uw bestemming worden gebracht? Ook dat is mogelijk. U kunt bij Taxi Bakker een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto veilig brengt en ophaalt. U kunt dus gerust een borreltje drinken. Chauffeur bestellen? Neem contact met ons op.